250 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO

Değerli agrolidya.com Üyesi,


agrolidya.com, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir.

 

agrolidya.com sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece agrolidya.com bünyesinde kullanılmaktadır.

 

agrolidya.com, üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

 

agrolidya.com, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır.

 

Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, agrolidya.com müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla agrolidya.com iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde agrolidya.com veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin agrolidya.com arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

 

Üyelerimiz, agrolidya.com’ye başvurarak kendisiyle ilgili;

  • Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme,
  • haklarına sahiptir.

 

agrolidya.com, yukarıda yer alan talepler uyarınca, gerekçeli olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan gerçekleştirebilir. Talebe konu işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 13. Maddesine göre belirlenen tarife üzerinden ücret talep edilmesi mümkündür.

Güvenli Alışveriş

Güvenli Alışveriş

SSL Güvenlik Sertifikası ve KVKK Kapsamında verileriniz güvende.
Kolay iade

Kolay İade

Satın aldığınız ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir.
Destek

Müşteri Hizmetleri Desteği

Müşteri destek merkezimizle iletişim kurarak destek alabilirsiniz.
Zamanında Teslimat

Zamanında Teslimat

Ürünleriniz en geç 3 iş günü içerisinde paketlenip, kargoya teslim edilir.

Yeni Eklenen Ürünler

En Çok Satan Ürünler

En Çok Satan Ürün

Blog Haberleri

Tüm Blog İçerikleri
Agrolidya Tarım A.Ş. Online Satın Al

Ceviz fidanı fiyatları boyu, cinsi, sertifika türü(mavi-standart) tüplü yanda açık köklü gibi kriterlere göre değişiklik göstermektedir. En uygun sertifikalı ceviz fidanı 2023 fiyatları için www.agrolidya.com’dan güvenle alışveriş yapabilir, web sitemizin iletişim bölümünde yer alan telefon numaramızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Agrolidya ailesi olarak yarım asırlık tecrübemizle sertifikalı ve yüksek kaliteli meyve fidanlarımızı artık dijital platformlardan sizlere ulaştırıyoruz.

Agrolidya farkıyla yüzbinlerce fidanımız bereketli mahsulleriyle Türkiye’nin dört bir yanında toprakla buluşarak; çiftçilerimizi mutlu etmeye devam ediyor. Agrolidya.com ’dan alacağınız meyve fidanları bol mahsulleriyle, oldukça yüksek kazanç sağlamaktadır. www.agrolidya.com kurulduğu günden bu yana uygun fiyat politikası, güvenli ödeme yöntemi ve hızlı kargo seçeneği ile hizmet vermeyi sürdürüyor.

Fidan alışverişlerinizde gerekli sertifikalara sahip, ilgili kurumlarca denetlenen güvenilir firmaları tercih etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde onlarca yıllık emeğiniz boşa gidebilir. Yıllarınızı vererek; özenle yetiştireceğiniz meyve fidanları için www.agrolidya.com ’dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Tıkla İletişime Geç - +90 (532) 616 48 45